cara I-Bridge vam daje mogućnost da birate

cara I-Bridge je homogeni most na implantatima, proizveden korištenjem najmodernije CAD/CAM tehnologije. cara I-Bridge omogućuje odabir između ravnog i kutnog vijčanog kanala. Prilagođen je za većinu sustava implantata dostupnih na tržištu, a proizvodi se od kobalt-kroma, titanija i cirkonija.

Jedinstveni, patentirani sustav kutnog vijčanog kanala omogućuje zakretanje izlaznog kuta samog kanala do 20o i tako čini cara I-Bridge odličnim ekonomskim i estetskim rješenjem. Time se može odabrati najbolji mogući položaj implantata, bez dodatnih troškova nosača (abutmenta).

Istraživanje Medicinskog fakulteta u Hannoveru pokazalo je da vijkom fiksirani implatantni mostovi pokazuju dobre rezultate kada su izloženi različitim stupnjevima mehaničkog opterećenja. To potvrđuje

da vijak koji usidrava most nipošto nije najslabija karika i može podnijeti puno veća opterećenja od sile žvakanja koja se javlja u ustima.

 

Regularni cara I-Bridge

Suprastruktura u verziji s ravnim vijčanim kanalom dostupna je u sljedećim materijalima: cirkonij, kobalt-krom i titanij. Regularni cara I-Bridge može se prilagoditi fiksatorima ili – ako je implantat već na dobrom položaju– može se smjestiti na razinu implantata. Izravna veza između vijka i implantata izrazito je učinkovita i isplativa, a iz estetskih razloga i preporučljiva.

Kutni cara I-Bridge

Kutni I-Bridge temelji se na patentiranom procesu proizvodnje s kosim vijčanim kanalom. To je precizno izrađen zubni most sačinjen od cirkonija, titanija ili kobalt-kroma koji nudi mogućnost nagiba vijčanog kanala do 20 °. To osigurava optimalno smještanje implantantne nadogradnje bez dodatnih skupih nadogradnji te čini kutni cara I-Bridge isplativim te istovremeno estetski zadovoljavajućim rješenjem.

cara I-Bridge protetsko rješenje nije samo najbolji odabir, nego je i zaštićeno najboljim jamstvom na tržištu.  Kulzer pruža jamstvenu iskaznicu za svaki cara I-Bridge koji zadovoljava postavljene proizvodne standarde. To znači da pacijent dobiva novi cara I-Bridge kao zamjenu ako skelet pokaže bilo kakvo oštećenje uzrokovano procesom proizvodnje u Kulzeru.

Prednosti za vas:

  • Povećana sigurnost zahvaljujući mostovima koji optimalno pristaju, bez neželjenog opterećenja
  • Mali rizik od periimplantitisa zahvaljujući fiksiranju vijcima
  • Isplativije, bez nadogradnji
  • Manje komponenti, manje faza rada
  • Fleksibilniji zahvaljujući kosom vijčanom kanalu do 20° nagiba na kutnom I-Bridgeu
  • 5–20-godišnje cara jamstvo

Pogledajte za koje sve sustave implantata je cara I-Bridge dostupna >> cara I-Bridge Platform Overview

Za detaljne informacije o proizvodu i mogućnosti naručivanja  obratite se našem stručnjaku za digitalnu protetiku Mladenu Simunić Kvaternik ili našem ovlaštenom distributeru za cara proizvode – tvrtki Maico.

08/11/17|