Pogodite što? Postali smo Kulzer!

Od srpnja ove godine poslujemo pod novim imenom – Kulzer. Iako smo promijenili naziv, logo i korporativni dizajn, i dalje njegujemo iste vrijednosti. Naši ciljevi su i dalje isti – pružiti našim korisnicima najbolja moguća rješenja kako bi svojim pacijentima osigurali siguran, kvalitetan i isplativ tretman. Promjena imena bio je zadnji korak u odvajanju od prethodnog vlasnika kompanije.

No iza ciljeva, misija i vizija stojimo mi – Kulzer tim i naši proizvodi. Već 80 godina smo aktivni na tržištu i sudjelujemo u oblikovanju povijesti stomatologije. Danas omogućujemo optimizaciju rada u ordinaciji i laboratoriju povezivanjem digitalnih i analognih procesa. Proizvođači smo jedne od najsveobuhvatnijih linija umjetnih zubi u svijetu. Naš cilj je biti cjeloživotni partner naših korisnika, pružajući im najkvalitetnije proizvode i usluge koje će im omogućiti da oni to isto pruže svojim pacijentima. Razumijemo potrebe dentalne struke, djelomično zato što velik dio naših zaposlenika i jest te struke.

Naš tim u Hrvatskoj zadužen je za poslovanje u zemljama regije, te iako brojčano predstavljamo maleni dio cjelokupnog Kulzer tima, mislimo globalno, a djelujemo lokalno. Zato smo, kako bi se još više približili našim korisnicima, sadašnjim i budućim, odlučili pokrenuti mykulzer.hr stranice na kojima ćemo redovito objavljivati zanimljivosti kako iz naše tvrtke, tako iz struke, te dijeliti iskustva i radove iz ordinacija i laboratorija. Uz to, započinjemo sa slanjem mjesečnog newslettera za koji pripremamo pregršt zanimljivih tema i atraktivnih ponuda. Ako još niste, pretplatite se! Sigurni smo da će svatko pronaći nešto za sebe.

Sanznajte više o Kulzer proizvodima
Provjerite naš kalendar događanja
19/12/17|