Dentex 2018.

Imate rad koji želite isprintati na 3D pisaču?

Pošaljite nam i mi ćemo vam ga besplatno isprintati!

Posjetite nas na sajmu Dentex, koji se održava na Zagrebačkom velesajmu od 17. do 19. svibnja 2018., gdje ćemo prezentirati naš novi 3D pisač – cara Print 4.0.

Iako je 3D ispis samo jedan korak u složenom proizvodnom lancu, prednosti korištenja 3D printera u svakodnevnom radu su neupitne. Brza i ekonomična proizvodnja glavne su prednosti aditivnih postupaka proizvodnje, što ih čini iznimno atraktivnima za primjenu u dentalnoj praksi.

Povodom promocije cara Print 4.0 u sklopu Dentexa, pozivamo vas da nam pošaljete svoj rad koje želite isprintati do 15. svibnja 2018. na:

info-croatia@kulzer-dental.com

a mi ćemo vam ga besplatno isprintati. Posjetite naš štand na Dentexu i preuzmite vaš 3D ispis.

Molimo da nam šaljete radove pripremljene u CAD programu, u .stl formatu.

U nastavku pročitajte sve o indikacijama koje podržava cara Print 4.0.

Sustav cara Print 4.0 trenutačno obuhvaća pet različitih polimernih materijala odnosno indiciran je za izradu pet različitih dentalnih pomagala.

  • Konstrukcijski model za lijevanje odnosno struktura od CAD-a do odljeva izrađena od dima Print Cast materijala je predložak za proizvodnju metalne baze izrađen od polimera koji izgara bez ostataka.
  • Model izrađen od dima Print Model materijala. Površina modela neposredno nakon ispisa je glatak i homogena tako da ga nije potrebno dodatno obrađivati.
  • Zagrizna udlaga izrađena od dima Print Ortho materijala certificiranog kao medicinski proizvod klase Iia prikladna je za trajnu uporabu u ustima pacijenta.
  • Kirurška vodilica izrađuje se od materijala također certificiranog kao medicinski proizvod klase I, dima Print Guide.
  • Individualna žlica za uzimanje otisaka izrađena od materijala dima Print Impression certificiranog kao medicinski proizvod klase I.

cara Print CAM program dio je cjelokupnog sustava a služi za pripremu podataka (.stl format) za aditivnu proizvodnju odnosno 3D ispis.

pročitajte više o našem 3D printeru cara Print 4.0
26/04/18|