cara I-Proizvodi

cara I-Proizvodi                                                                                                                                                                  

Implantologija i estetska dentalna medicina nerazdvojne su u dentalnoj tehnologiji i industriji. Isto vrijedi i za cara I-proizvode i implantološke sustave s kojima radite! Uz individualno prilagođene nadogradnje i suprastrukture koji čine osnovu, cara implanto-protetika jednostavno povezuje ta dva područja. cara implanto-protetska rješenja idealna su osnova za proteze visokokvalitetne estetike, čime vam omogućuje savršenu priliku za ulazak u rastuće tržište digitalne implanto-protetike ili širenje trenutačnog položaja na tržištu.

cara I-Butment®

U usporedbi sa standardnim nadogradnjama, individualizirani cara I-Butment nudi iskorak u estetici što rezultira većim zadovoljstvom pacijenata. Jamčimo vam vrhunsku kvalitetu, zub koji savršeno pristaje i preciznost određenu vašim specifikacijama, a izrađenu CAD/CAM tehnologijom. To vam, na primjer, omogućava prilagodbu margine na željenu razinu u odnosu na visinu gingive. Ne samo da izgledaju poput vaših pravih zuba, nego i smanjuju rizik od periimplantitisa. Prirodno oblikovan izlazni profil, jednostavna prilagodba divergentnih implantata i mogućnost angulacije geometrije nadogradnje neke su od dodatnih prednosti.

cara vam nudi savršene nadogradnje za svaku indikaciju i estetski problem. Možete birati između nadogradnji iz dva dijela od cirkonija na titanijskom implantatu i nadogradnji iz jednog dijela od titanija ili od kobalt-kroma. cara I-Butment CoCr je fleksibilnije rješenje zbog mogućnosti izrade kutnog kanala vijka s do 25° nagiba.

Prednosti:

 • Isplativa rješenja vrhunske estetike.
 • Individualiziran dizajn nadogradnje.
 • Veća fleksibilnost zahvaljujući kutnom vijčanom kanalu do 25 ° nagiba za cara I-Butment CoCr.
 • Za sve standardne sustave implantata.
 • Uključen zasebni probni vijak.
 • 5-10 godišnje cara jamstvo ovisno o materijalu.

cara I-Bridge®

Regularni cara I-Bridge s ravnim vijčanim kanalom i kutni cara I-Bridge s zakrivljenim vijčanim kanalom precizno su izrađeni, homogeni implantantni mostovi s optimalnim pristajanjem. Izrađuju se pomoću najnovije CAD/CAM tehnologije i dostupni su vam za sve vodeće implantološke sustave.

Regularni cara I-Bridge

Suprastruktura u verziji s ravnim vijčanim kanalom dostupna je u sljedećim materijalima: cirkonij, kobalt-krom i titanij. Regularni (klasični) cara I-Bridge može se prilagoditi fiksatorima ili – ako je implantat već na dobrom položaju – može se smjestiti na razinu implantata. Izravna veza između vijka i implantata izrazito je učinkovita i isplativa, a također i preporučljiva iz estetskih razloga.

Kutni cara I-Bridge

Kutni I-Bridge temelji se na patentiranom procesu proizvodnje sa zakrivljenim vijčanim kanalom. To je precizan protetski nadomjestak izrađen od cirkonija, titanija ili kobalt-kroma koji nudi mogućnost  nagiba vijčanog kanala do 20°. To osigurava optimalno smještanje implantantne nadogradnje bez dodatnih skupih nadogradnji te čini kutni cara I-Bridge isplativim te istovremeno estetski zadovoljavajućim rješenjem.

Prednosti: 

 • Povećana sigurnost zahvaljujući mostovima koj optimalno pristaju, bez neželjenog opterećenja.
 • Mali rizik od periimplantitisa zahvaljujući fiksiranju vijcima.
 • Isplativije, bez nadogradnji.
 • Manje komponenti, manje faza rada.
 • Fleksibilniji zahvaljujući kosom vijčanom kanalu do 20° nagiba na kutnom I-Bridgeu.
 • 5-20 godišnje cara jamstvo.

cara I-Bar

cara I-Bar naš je odgovor na vašu potrebu za pouzdanom osnovnom strukturom za dentalnu restauraciju koja se u određenim uvjetima može ukloniti. Kako bi se osiguralo pristajanje bez opterećenja, cara I-Bar izrađen je iz jednog komada materijala, od kobalt-kroma ili titanija. Vijčani kanali mogu biti postavljeni pod kutom od 20 stupnjeva, baš kao i cara I-Bridge. Time se osiguravaju stabilne stijenke, osobito kod kompliciranih slučajeva. Dentalna restauracija može biti dizajnirana prema pacijentu i optimalno prilagođena prirodnim konturama gingive. Jednostavno upotrijebite standardiziran ili pacijentu prilagođen dizajn prečke za protezu i ugradite ga ovisno o slučaju.

Prednosti:

 • Prikladno za razne indikacije i široko dostupne sustave implantata.
 • Mogu se spojiti različite vrste zglobnih veza (attachmenta).
 • Nema ograničenja za broj implantata u čeljusti.
 • Proces dizajna u CAD sustavu i dalje je u vašim rukama.
 • Stabilne stijenke prečke za retenciju zahvaljujući zakošenju vijčanog kanala do 20˚ na kutnoj prečki za retenciju cara I-Bara.
 • 10 godišnje cara jamstvo.

Protetska rješenja koja nude najveću fleksibilnost pokrivena su najopsežnijim jamstvima. 

Svi cara I-Proizvodi su proizvedeni najmodernijim proizvodnim metodama s izvanrednom preciznošću i pod intenzivnim, profesionalnim kontrolama kvalitete. Upravo vam zato možemo ponuditi do 20 godina jamstva.