COVID-19 / CORONA

Informacije našim kupcima, poslovnim partnerima i svim Kulzer prijateljima

Trenutačno širenje novog koronavirusa globalni je izazov i postavlja velike zahtjeve svim vladama, tvrtkama i zdravstvenim djelatnicima poput vas. Budite sigurni kako radimo sve da biste mogli računati na ono što vam je potrebno da biste pomogli svojim pacijentima. Željeli bismo vam dati uvid u mjere koje Kulzer poduzima kako bi osigurao kontinuiranu opskrbu proizvodima i dostupnost korisničke podrške.

Suosjećamo sa svima koji trpe zbog pandemije. Svi sjedimo u istom čamcu i nitko ne zna koliko će dugo trajati ova situacija. Ali budite sigurni: činimo sve što možemo kako bi zaštitili zdravlje naših zaposlenika i sugrađana te podržali vas, naše kupce i partnere na najbolji mogući način.

Dobavljivost proizvoda

Osim primjene strogih pravila osobne higijene, zamolili smo sve zaposlenike, koji to mogu, da rade kod kuće. U odjelima proizvodnje i istraživanja i razvoja poduzeli smo mjere za smanjenje kontakta između zaposlenih i ograničili smo pristup objektima kako bismo smanjili rizik od infekcije. Do sada nam to jamči pune proizvodne kapacitete. Zajedno s našim logističkim partnerima u mogućnosti smo isporučiti svu naručenu robu, bez ikakvih ograničenja.

Osobni kontakt

Slijedeći preporuke WHO-a za stomatološku zajednicu, odlučili smo da naš tim radi od kuće kako bi smanjio osobne kontakte. To štiti vas, kao i naš tim. Dostupni smo kao i obično putem naših telefona i e-mailova.

Programi edukacije

Do daljnjeg, sve planirane radionice i edukacijski tečajevi se otkazuju ili odgađaju. Daljnje najave bit će objavljene na našoj web stranici.

U međuvremenu, možete posjetiti našu stranicu sa online edukcijskim tečajevima eLearning ili prolistati naše časopise WE magazines i među brojnim temama pronaći ono što vas zanima. Neke savjete možete potražiti u nekim od videozapisa na našem YouTube kanalu. Javite nam kako vas možemo podržati.

Čuvajte se i ostanite zdravi.

Marc Berendes

CEO Kulzer