cara digitalna rješenja i analogno dovršavanje radova

Loading Map....

Datum i vrijeme
14/02/18 - 15/02/18
9:00 - 17:00

Mjesto
Kulzer Training Center

Kategorija


cara digitalna rješenja i analogno dovršavanje radova

– kako kombinirati cara I-Bridge® i materijale za fasetiranje

 

Voditelj tečaja: Björn Maier, ZTM

 

Ciljevi tečaja:

  • Naučite izraditi cara I-bridge na klasičan, analogni način
  • Naučite dizajnirati cara I-Bridge pomoću 3Shape skenera korištenjem različitih programskih/softverskih rješenja
  • Naučite maskirati i individualno slojevati cara I-Bridge i krunicu pomoću HeraCeram keramičkog materijala i Signum kompozita.
  • Isprobajte kako jednostavno maskirati cara I-Bridge pomoću PalaVeneers akrilatnih ljuskica.

 

Tečaj je namjenjen dentalnim tehničarima zainteresiranima za digitalnu tehnologiju, koji imaju iskustva u radu s materijalima za fasetiranje.

Svakom sudioniku su osigurana sredstva za rad poput modela, konstrukcije, cara I-Bridgea, materijala za fasetiranje. Od vlastitiog pribora potrebno je donijeti sredstva za modeliranje i obradu.

 

Cijena tečaja: 950 €

U cijenu je uračunato noćenje s doručkom u hotelu 4*, ručak, večera, kao i sva hrana i piće posluženi za vrijeme tečaja.

 

 

 

 

 

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili se želite registrirati za tečaj, molimo kontaktirjate nas putem obrasca u nastavku.

Ovime potvrđujem da sam kao Davatelj suglasnosti obaviješten(a) o činjenicama, obvezama i pravima sadržanim u ovoj suglasnosti te dajem izričitu dobrovoljnu suglasnost u cijelosti za prikupljanje, obradu i korištenje mojih osobnih podataka i to sljedećim osobama: Kulzer d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Jaruščica 11, MBS: 080858698, OIB: 04065340333 (voditelj zbirke osobnih podataka) i/ ili njegovim drugim povezanim društvima, svi nadalje u tekstu KULZER, u svrhe naznačene u ovoj Suglasnosti, bez obveze da me o svakoj takvoj obradi ili prijenosu podataka prethodno posebno obavještava. Dopuštam KULZERu da prikuplja, obrađuje i prenosi moje sljedeće osobne podatke: ime i prezime, naziv poslovnog subjekta koji može sadržavati osobne podatke – posebice naziv ordinacije ili laboratorija, e-mail, područje struke, u sljedeću svrhu - oobavješćivanje o proizvodima i uslugama grupacije KULZER, personalizacija i prilagodba svih komercijalnih obavijesti grupacije KULZER, pružanje što kvalitetnije usluge te promocija usluga i proizvoda kroz slanje newslettera, brošura i drugih promidžbenih materijala, slanje posebnih ponuda ili uzoraka putem pošte i sl. ili za interne svrhe poput statističke obrade podataka, čime izrijekom dopuštam da mi se putem eletroničke pošte ili drugih sredstava elektroničke komunikacije dostavljaju navedeni materijali i komercijalna priopćenja u smislu odredaba članaka 6. do 8. Zakona o eletroničkoj trgovini. Upute za opoziv slanja gore navedenih materijala sadržane su u svakom materijalu koji se šalje korisniku, a sve u skladu s člankom 107. st. 3. Zakona o elektroničkim komunikacijama. Upoznat sam, da će moji osobni podaci biti obrađivani i u administrativne svrhe, što uključujuće, ali nije ograničeno na svrhe statističke analize, naknade troškova, profiliranja sklonosti te unutarnje procjene. Razumijem da pristanak za prikupljanje, obradu i objavljivanje osobnih podataka mogu opozvati u bilo kojem trenu; Prijenos i dostupnost osobnih podataka omogućen je (uz osiguranje adekvatne razine zaštite i tehničkih mjera) ovlaštenim predstavnicima KULZERa i ovlaštenim osobama uprave društva te iznimno drugim (povezanim) društvima KULZERa, kao i trećim osobama koje obavljaju informacijske, tehnološke i administrativne usluge podrške vezane za gore navedene svrhe. Vaši osobni podaci bit će dostupni kod voditelja zbirke osobnih podataka na Vaš zahtjev, sve u skladu sa zakonskim pravilima o zaštiti osobnih podataka i uvjetima korištenja internetskih stranica KULZER.