cara YantaLoc

Loading Map....

Datum i vrijeme
16/02/18
All Day

Mjesto
Kulzer Training Center

Kategorija


Visokoestetsko i bolje kliničko rješenje za parcijalne proteze na implantatima sa zglobnim vezama

cara YantaLoc®

Voditelj tečaja: Otmar Siegele, ZTM   

                                                                                           

Ciljevi tečaja:

  • Izumitelj cara YantaLoca će objasniti i demonstrirati zašto je taj proizvod tako poseban i jednistven u usporedbi s klasično korištenim zglobnim vezama (npr. Locator®).
  • Praktičnim radom naučit ćete zalijepiti i polirati YantaLoc na jednostavan i efikasan način, te otkrit ćete trikove kako postići najbolje rezultate.

 

Tečaj je namjenjen dentalnim tehničarima koji izrađuju proteze fiksirane na attachmentima.

Svakom sudioniku su osigurana sva sredstva za rad. Od vlastitog pribora potrebno je donijeti sredstva za modeliranje, obradu i poliranje.

 

Cijena tečaja: 490 €

U cijenu su uračunati ručak, te sva hrana i piće posluženi za vrijeme tečaja.

 

 

 

 

 

 

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili se želite registrirati za tečaj, molimo kontaktirjate nas putem obrasca u nastavku.

Ovime potvrđujem da sam kao Davatelj suglasnosti obaviješten(a) o činjenicama, obvezama i pravima sadržanim u ovoj suglasnosti te dajem izričitu dobrovoljnu suglasnost u cijelosti za prikupljanje, obradu i korištenje mojih osobnih podataka i to sljedećim osobama: Kulzer d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Jaruščica 11, MBS: 080858698, OIB: 04065340333 (voditelj zbirke osobnih podataka) i/ ili njegovim drugim povezanim društvima, svi nadalje u tekstu KULZER, u svrhe naznačene u ovoj Suglasnosti, bez obveze da me o svakoj takvoj obradi ili prijenosu podataka prethodno posebno obavještava. Dopuštam KULZERu da prikuplja, obrađuje i prenosi moje sljedeće osobne podatke: ime i prezime, naziv poslovnog subjekta koji može sadržavati osobne podatke – posebice naziv ordinacije ili laboratorija, e-mail, područje struke, u sljedeću svrhu - oobavješćivanje o proizvodima i uslugama grupacije KULZER, personalizacija i prilagodba svih komercijalnih obavijesti grupacije KULZER, pružanje što kvalitetnije usluge te promocija usluga i proizvoda kroz slanje newslettera, brošura i drugih promidžbenih materijala, slanje posebnih ponuda ili uzoraka putem pošte i sl. ili za interne svrhe poput statističke obrade podataka, čime izrijekom dopuštam da mi se putem eletroničke pošte ili drugih sredstava elektroničke komunikacije dostavljaju navedeni materijali i komercijalna priopćenja u smislu odredaba članaka 6. do 8. Zakona o eletroničkoj trgovini. Upute za opoziv slanja gore navedenih materijala sadržane su u svakom materijalu koji se šalje korisniku, a sve u skladu s člankom 107. st. 3. Zakona o elektroničkim komunikacijama. Upoznat sam, da će moji osobni podaci biti obrađivani i u administrativne svrhe, što uključujuće, ali nije ograničeno na svrhe statističke analize, naknade troškova, profiliranja sklonosti te unutarnje procjene. Razumijem da pristanak za prikupljanje, obradu i objavljivanje osobnih podataka mogu opozvati u bilo kojem trenu; Prijenos i dostupnost osobnih podataka omogućen je (uz osiguranje adekvatne razine zaštite i tehničkih mjera) ovlaštenim predstavnicima KULZERa i ovlaštenim osobama uprave društva te iznimno drugim (povezanim) društvima KULZERa, kao i trećim osobama koje obavljaju informacijske, tehnološke i administrativne usluge podrške vezane za gore navedene svrhe. Vaši osobni podaci bit će dostupni kod voditelja zbirke osobnih podataka na Vaš zahtjev, sve u skladu sa zakonskim pravilima o zaštiti osobnih podataka i uvjetima korištenja internetskih stranica KULZER.