Spiros – My Theory in Action

Loading Map....

Datum i vrijeme
21/04/18 - 22/04/18
All Day

Mjesto
Hotel Navis

Kategorija


 Spiros HeraCeram 750

          2 day course HeraCeram Zirkonia 750 

          – My Theory in Action –

           Voditelj tečaja: Spiros Chatzigeorgiou, CDT

 

Zakoračite u matrix filozofiju i produbite svoje razumijevanje estetike. Dinamična pojava prirodnog zuba rezultat je kompleksne interakcije translucencije, opalescencije, fluorescencije i svjetline. Ove četiri optičke značajke ovise o strukturi zuba, ali i o promjenjivoj svjetlosnoj dinamici. HeraCeram matrix filozofija omogućuje dentalnom tehničaru da reproducira i najsitnije detalje na živopisan* način.

*živopisan (prid.) – koji se nudi oku u raznolikosti i ljepoti

 

Kotizacija: 5.625 kn

Early bird: 4.500 kn

/za prijave do 25.3.2018./

 

Navedene cijene uključuju PDV. Kotizacija uključuje dvodnevni tečaj, 2x ručak, večeru, hranu i piće poslužene za vrijeme tečaja.

Sudionici tečaja ostvaruju povoljniju cijenu smještaja u hotelu Navis.

Svakom sudioniku su osigurana sredstva za rad poput modela i materijala za fasetiranje. Od vlastitiog pribora potrebno je donijeti sredstva za modeliranje i obradu.

Tečaj je namijenjen dentalnim tehničarima koji imaju iskustva u radu s materijalima za fasetiranje.

 

Spiros HeraCeram 750                  HeraCeram 750 Spiros

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili se želite registrirati za tečaj, molimo kontaktirajte nas putem obrasca u nastavku.

Ovime potvrđujem da sam kao Davatelj suglasnosti obaviješten(a) o činjenicama, obvezama i pravima sadržanim u ovoj suglasnosti te dajem izričitu dobrovoljnu suglasnost u cijelosti za prikupljanje, obradu i korištenje mojih osobnih podataka i to sljedećim osobama: Kulzer d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Jaruščica 11, MBS: 080858698, OIB: 04065340333 (voditelj zbirke osobnih podataka) i/ ili njegovim drugim povezanim društvima, svi nadalje u tekstu KULZER, u svrhe naznačene u ovoj Suglasnosti, bez obveze da me o svakoj takvoj obradi ili prijenosu podataka prethodno posebno obavještava. Dopuštam KULZERu da prikuplja, obrađuje i prenosi moje sljedeće osobne podatke: ime i prezime, naziv poslovnog subjekta koji može sadržavati osobne podatke – posebice naziv ordinacije ili laboratorija, e-mail, područje struke, u sljedeću svrhu - oobavješćivanje o proizvodima i uslugama grupacije KULZER, personalizacija i prilagodba svih komercijalnih obavijesti grupacije KULZER, pružanje što kvalitetnije usluge te promocija usluga i proizvoda kroz slanje newslettera, brošura i drugih promidžbenih materijala, slanje posebnih ponuda ili uzoraka putem pošte i sl. ili za interne svrhe poput statističke obrade podataka, čime izrijekom dopuštam da mi se putem eletroničke pošte ili drugih sredstava elektroničke komunikacije dostavljaju navedeni materijali i komercijalna priopćenja u smislu odredaba članaka 6. do 8. Zakona o eletroničkoj trgovini. Upute za opoziv slanja gore navedenih materijala sadržane su u svakom materijalu koji se šalje korisniku, a sve u skladu s člankom 107. st. 3. Zakona o elektroničkim komunikacijama. Upoznat sam, da će moji osobni podaci biti obrađivani i u administrativne svrhe, što uključujuće, ali nije ograničeno na svrhe statističke analize, naknade troškova, profiliranja sklonosti te unutarnje procjene. Razumijem da pristanak za prikupljanje, obradu i objavljivanje osobnih podataka mogu opozvati u bilo kojem trenu; Prijenos i dostupnost osobnih podataka omogućen je (uz osiguranje adekvatne razine zaštite i tehničkih mjera) ovlaštenim predstavnicima KULZERa i ovlaštenim osobama uprave društva te iznimno drugim (povezanim) društvima KULZERa, kao i trećim osobama koje obavljaju informacijske, tehnološke i administrativne usluge podrške vezane za gore navedene svrhe. Vaši osobni podaci bit će dostupni kod voditelja zbirke osobnih podataka na Vaš zahtjev, sve u skladu sa zakonskim pravilima o zaštiti osobnih podataka i uvjetima korištenja internetskih stranica KULZER.