Više od 80 godina kreiramo rješenja u dentalnoj medicini i tehnici.

Kulzer GmbH je jedna od vodećih globalnih tvrtki na području dentalne medicine, sa sjedištem u gradu Hanau u Njemačkoj s više od 1400 zaposlenih na 25 lokacija diljem svijeta.  Kulzer je od srpnja 2013. dio japanske grupacije Mitsui Chemicals sa sjedištem u Tokiju.  Kulzer Adriatic tim vodi brigu o uspješnom poslovanju u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Mađarskoj, Rumunjskoj, Sloveniji i Srbiji.

NAŠ TIM

Denis Marendić
Area Manager CEE regije i direktor tvrtke Kulzer d.o.o.

T: +38591 242 852
E: denis.marendic@kulzer-dental.com

Brine se o poslovanju u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji, Mađarskoj, Rumunjskoj i Ukrajini. Istovremeno, kao direktor, odgovoran je i za cjelokupno poslovanje tvrtke Kulzer d.o.o. Uz svakodnevne obveze, ostaje mu malo slobodnog vremena koje najčešće koristi za omiljene hobije: moto utrke (mopeda do 50cc) i ribolov.

Iva Babić
Director Solution Fields Dentistry EEU/ME  regije

T: +38591 2422 856
E: iva.babic@kulzer-dental.com

Robert Majdak
Country Manager za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu

T: +38591 2422 851
E: robert.majdak@kulzer-dental.com

Zadužen za poslovanje u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Pomno brine o distributerima i njihovom osoblju, ali i o cijenjenim korisnicima Kulzer proizvoda. Strastveni ljubitelj automobila, posebno američkih. Kolekcionar minijatura auto modela – vlasnik jedne od najvećih zbirki u regiji. Povremeni i rekreativni biciklist.

Iva Posavec
Marketing Assistant CEE regije

T: +38591 6137 245
E: iva.posavec@kulzer-dental.com

Sudjeluje u pripremi i realizaciji marketinških kampanja, brine o svim marketinškim aktivnostima (na internetu i izvan njega), organizacijom evenata, predavanja i edukacijskih tečajeva, oglašavanjem, marketinškim budžetima i sl. U svoje slobodno vrijeme rekreativno planinari, voli putovati i ići na festivale. 

KONTAKT

Adresa:

Kulzer d.o.o.
Jaruščica 11
10000 Zagreb

Telefon: +385 (0)1 888 7031
E-mail: info@mykulzer.hr