O nama

Denis Marendić
Area Manager CEE regije i direktor tvrtke Kulzer d.o.o.

Brine se o poslovanju u Sloveniji, Srbiji, Kosovu, Crnoj gori, Makedoniji, Albaniji i Mađarskoj. Istovremeno, kao direktor, odgovoran je i za cjelokupno poslovanje tvrtke Kulzer d.o.o.

Uz svakodnevne obveze, ostaje mu malo slobodnog vremena koje najčešće koristi za omiljene hobije: moto utrke (mopeda do 50cc) i ribolov.

Iva Babić
Marketing Coordinator

Brine se o svim marketinškim aktivnostima (na internetu i izvan njega), organizacijom evenata, predavanja i edukacijskih tečajeva, oglašavanjem, marketinškim budžetima i sl.

U slobodno vrijeme pleše tango. Redovito troši ušteđevinu na putovanja.

Robert Majdak
Country Manager Croatia & Bosnia & Herzegovina

Zadužen za poslovanje u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Pomno brine o distributerima i njihovom osoblju, ali i o cijenjenim korisnicima Kulzer proizvoda.

Strastveni ljubitelj automobila, posebno američkih. Kolekcionar minijatura auto modela – vlasnik jedne od najvećih zbirki u regiji. Povremeni i rekreativni biciklist.

Mladen Kvaternik Simunić
Sales Representative

Zadužen za unaprijeđenje prodaje i podršku kupcima u dijelu prodajnog programa za dentalnu tehniku. Zahvaljujući svojoj stručnosti i odličnom poznavanju područja digitalne stomatologije odgovoran je za razvoj proizvodnog programa digitalnih protetskih rješenja – cara.

Voli sport, posebno nogomet (Forza Fiume!). Trenira jiu jitsu. Voli putovanja i često odlazi u strane krajeve i na daleke kontinente.