Pala je linija vrhunskih proizvoda za mobilnu protetiku – umjetnih zuba, akrilata i dodatnog pribora. Svi Pala proizvodi su razvijeni s posebnom pažnjom kako bi svojom naprednom tehnologijom dali precizne i funkcionalne protetske nadomjestke.

Proizvodnja temeljena na modernom INCOMP procesu (injekcijsko kompresijski postupak), daje materijale vrhunske kvalitete i homogenosti. Ovim procesom eliminiraju se poroznost i mjehurići zraka kod umjetnih zubi, te se dobiva materijal izuzetne gustoće.

Glavne kategorije proizvoda

PALA AKRILATI

MELIODENT

PALA PREMIUM

PALA AKRILATI

Ekskluzivne kvalitetne proteze za sve indikacije. Cjelovito rješenje za svakodnevni rad. To je Pala. To je protetika.

Više o PALA proizvodima saznajte na linku.

MELIODENT

Ekonomično rješenje za izradu dentalnih proteza.

Meliodent Heat Cure

Akrilat za izradu dentalnih proteza dizajniran kako bi radna sredina dentalnog tehničara bila sigurnija.

Meliodent HC ne sadrži kadmij i načinjen je od isključivo organskih pigmenta. Površina dentalne proteze ima iznimnu glatkoću i svojstva koja omogućuju jednostavno održavanje oralne higijene, te sprečava nakupljanje plaka. Radno vrijeme Meliodenta je do 30 minuta (zavisno od sobne temperature), a polimerizira se kuhanjem ili bilo kojim polimerizajcijskim ciklusom.

Meliodent Rapid Repair

Još jedan dodatak Meliodent liniji proizvoda, akrilat za popravke koji svojim bojama i karakteristika materijalasavršeno odgovara visokoj kvaliteti baze dentalne proteze.
Široka paleta boja odgovara zahtjevima svih pacijenata, a kratko vrijeme polimerizacije prednost je za dentalnog tehničara.

PALA PREMIUM

Premium 6
Linija prednjih zuba vrhunske estetike. Premium 6 je visokoestetski zub, anatomski oblikovan, za brzo i jednostavno postavljanje. Reduciranjem varijabilne cervikalne regije, moguće ga je koristiti kod svih pacijenata, neovisno o njihovoj dobi. Baza zuba je volumno povećana čime je omogućeno korištenje i u implantologiji.

Premium 8
Stražnji zubi sa multifunkcionalnom okluzijskom plohom. Patentirana okluzalna ploha Premium 8 zuba vjerno reproducira prirodnu.

Prednosti

  • Prirodan oblik zuba za optimalne estetske rezultate
  • Visoka otpornost na abraziju i lom zahvaljujući posebnom Nanopearl materijalu
  • Potpuna podudarnost prema kriteriju boje, oblika i funkcije
  • Temeljeno na INCOMP tehnologiji - injekcijsko kompresijskom procesu

Indikacije:

  • Protetske nadogradnje na implantatima
  • Fiksne i mobilne djelomične proteze
  • Potpune proteze
  • Nadogradnja za zglobne veze i teleskope