“Svojim pacijentima želim pružiti najbolju uslugu, a da bi to bilo moguće, uvijek odabirem premium materijale. U razgovoru s kolegama često komentiram nove proizvode na tržištu i jako me veseli što sam među prvima u Hrvatskoj imala priliku isprobati Charisma Bulk Flow ONE kompozit. Na temelju višemjesečnog testiranja moram priznati da je opravdao sva moja očekivanja. Kod tekućeg materijala za izradu ispuna važno mi je da se jednostavno i brzo nanosi, lako oblikuje, a ono što me najviše očaralo je to što ga mogu nanjeti u debljem sloju bez rizika da će njegova čvrstoća biti narušena, dodatni plus je kamelonski efekt.”

Hela Puljić, dr.med.dent.

Ordinacija dentalne medicine Hela Puljić, Karlovac

"Working with Charisma One is truly revolutionary. A composite that blends in with the surrounding tooth color, regardless of tooth color, is what will make any dentist’s job easier. The doctor benefits in so much that there is no need to determine the color and thus at the same time saves time and simplifies the whole procedure. Charisma One Shade is a composite that is used exclusively in the posterior region, ie distal to the premolars including them."

Želja mi je uvijek bila da postoji kompozit jednostavan za rukovanje i popunjavanje kaviteta. Srećom sada postoji Charisma Bulk Flow One, tekući kompozit kojim mogu odjednom popuniti kavitet dubine do 4 mm a što je još bolje postoji u samo jednoj boji! Samo jedna boja ne znači ništa loše, dapače, ta jedna boja vrijedi za sve boje i nijanse boja jer se svojim izrazito kameleonskim efektom prilagođava svakoj boji zuba. Dakle, jednostavnost samog rada, preciznost, boja i kvaliteta ispuna zagarantirana je jednim jedinim kompozitom. Zadatak uspješno izvršen!

“S Charismom Diamond ONE jednostavno je raditi restauracije jer se jako lijepo oblikuje radi idealne konzistencije te je vrlo lako imitirati morfologiju zuba. Nijansa ONE omogućuje učinkovite i istodobno odlične estetske osnovne restauracije.

Tina Vukičević, dr.med.dent.

Dental Office Tina, Zagreb

„Izuzetno profesionalno i ljubazno osoblje, izvrsni materijali i za ordinaciju i za laboratorij. Sve potrebne informacije o proizvodima dobit ćete od osoblja i možete računati na njihovu podršku u svakom trenutku. Novi kompozit Charisma Diamond One u kombinaciji s Gluma Bond Universalom učinio je naš svakodnevni tijek rada toliko jednostavnim i lakim uz nevjerojatno podudaranje nijansi i izvrsna svojstva rukovanja. Svakako preporučam isprobati New Charisma Diamond One.”

Ivan Ćatović, dr.med.dent.

Dental Clinic Ćatović, Pula

“Kao dugogodišnji korisnik Kulzer proizvoda, podrška i informacije koje dobivam od osoblja više su nego vrijedne. Pravi partneri u profesionalnom životu! Izvrsni materijali u restaurativnom izravnom i neizravnom segmentu. Komunikacija s osobljem i stručnjacima za proizvode teče glatko i jednostavno.”

Igor Ristić, dr.med.dent.

Centar za dentalnu estetiku i implantologiju, Beograd

“Pojavom na tržištu Kulzerovog kompozita Charisma Topaz, stomatolozi su dobili priliku izraziti svoj umjetnički talent u restauraciji zuba. Posebno zadovoljstvo u radu čini nam slojeviti raspored kompozita i raspon boja ovog proizvođača. Definitivno, Charisma Topaz je nešto potpuno drugačije od ostalih kompozita.”

Oleg Stanković, dr.med.dent.

Dental office Stanković, Podgorica

“Zašto volim HeraCeram? Jer čak i jednostavno nanošenje slojeva postiže prirodan izgled zuba.

Izvrstan materijal, jednostavan za rukovanje!”

Aleksandra Boškić, DT

Zubna tehnika Masterlab, Banja Luka