Tips & Tricks

Vodič “Savjeti za uzimanje otiska”

Besplatna brošura sa praktičnim savjetima za precizno uzimanje otiska, rukovanje materijalima i trikovima za tehniku uzimanja otiska u dva koraka.

Pogledajte kako brošura izgleda i što ćete u njoj pronaći.

Preuzmite besplatan vodič “Savjeti za uzimanje otiska”

(Kulzer e-novosti šalju se jednom mjesečno a sadrže informacije o proizvodima, savjete za svakodnevni rad, novosti iz Kulzera i iz industrije, promocije, informacije o edukacijskim tečajevima i brojne druge zanimljivosti. Sa newsletter liste se možete odjaviti u bilo kojem trenutku; svaki newsletter sadrži link za odjavu.)

Često postavljana pitanja

Zašto moram ispuniti tražene podatke?

Uvijek ćemo čuvati vaše osobne podatke na sigurnom. Tražimo vaše podatke u zamjenu za vrijedan resurs kako bismo (a) poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja tako da personaliziramo Kulzer stranicu prema vašim potrebama; (b) kako bismo Vam slali informacije za koje mislimo da bi vas mogle zanimati putem mjesečnog newslettera; (c) kako bi vas obavještavali o promotivnim aktivnostima za koje mislimo da bi vam mogle biti korisne.

Više o našoj politici privatnosti možete pročitati ovdje.

Da li je vodič besplatan?

Apsolutno. Želimo s vama podijeliti znanja za koja se nadamo da će vam biti korisna. Naš cilj nije samo opskrbiti vas pouzdanim materijalima za rad, već biti stručan partner za stomatološka pitanja.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nam se obratite.