Signum linija proizvoda sadrži sve što jednom laboratoriju može zatrebati: univerzalne i specijalne kompozitne materijale, boje za karakterizaciju, te sredstva za obradu i pribor.
Svaki od proizvoda je razvijen sa posebnom pažnjom i ima svoje posebno područje primjene, te je savršeno usklađen sa ostalim proizvodima iz Signum linije.

Zahvaljujući jedinstvenoj matrix formuli, tehnika nanošenja slojeva i ujednačena estetika nikad nisu bili jednostavniji. Prirodan izgled faseta je dugotrajan, zbot toga što Signum kompozit ima svojstva koja pronalazimo kod keramičkog materijala.

SIGNUM SUSTAV

Signum cre-active
Signum cre-active je sustav boja za karakterizaciju i izradu finih detalja poput bijelih mrlja ili caklinskih pukotina. Sustav je kompatibilan s ostalim proizvodima iz Signum linije, npr. Signum ceramis ili Signum composite.

Signum cre-active bojama moguće je dorađivati i umjetne zube.

Signum matrix
Tekući kompozit za savršen završetak svake restauracije.

Signum matrix sustav tekućih kompozita je kompatibilan sa Signum composite i Signum ceramis materijalima. Matrix materijali omogućuju imitaciju prirodnih efekara poput opalescencije u incizalnom području ili flurescencije fasete.
Signum composite, Signum composite flow

Kompozitni materijal u pasti za restauracije metalnim osnovama.
Nisko viskozan materijal u cervikalnim i dentinskim bojama za veću kreativnost pri radu.

Signum ceramis

Staklo-keramički kompozitni materijal za bezmetalne restauracije. Karakteriziraju ga visoka otpornost na abraziju, visoka mehanička stabilnost, izuzetna paleta boja i jednostavno poliranje.

Signum universal bond 

Pruža učinkovitost, izdržljivost i čvrstoću za različite materijale okvira – čak i za PEEK polimere visokih performansi.Jedan sustav adhezije za plemenite metale, neplemenite metale, titan, cirkonijev dioksid i PEEK polimere visokih performansi. Visoka pouzdanost procesa: koristite isti proces za sve ove primjene. Visoka čvrstoća veze. Dokazana: učinkovitost, izdržljivost i čvrstoća ispitani za sve materijale u više studija.