VODIČ ZA UZIMANJE OTISAKA

Uzimanje otisaka

Uzimanje preciznog otiska jedan je od najvažnijih preduvjeta za dugotrajne dentalne restauracije koje se savršeno uklapaju. Otisak mora precizno uhvatiti najsitnije detalje da bi se omogućila izrada visokokvalitetnih dentalnih restauracija. Stoga nisu važni samo kvaliteta materijala i ispravno uzimanje otiska, već i oblikovanje mekog tkiva i rukovanje materijalima općenito.

Kulzerov cilj nije samo opskrbiti doktore dentalne medicine pouzdanim materijalima, nego i biti stručan partner za stomatološka pitanja. Stoga smo, na temelju bogatog iskustva i suradnje s profesionalcima u stomatologiji, izdali knjižicu sa savjetima za precizno uzimanje otiska.

ŠTO ĆU PRONAĆI U VODIČU?

  • Pregled tehnika uzimanja otiska

  • Savjeti za oblikovanje mekog tkiva

  • Sve o odabiru i pripremi žlice

  • Miješanje A-silikona

  • Doziranje i miješanje C-silikona

  • Početni otisak, korekturni otisak te procjena završnog otiska

Uzimanje otisaka
(Kulzer e-novosti šalju se jednom mjesečno a sadrže informacije o proizvodima, savjete za svakodnevni rad, novosti iz Kulzera i iz industrije, promocije, informacije o edukacijskim tečajevima i brojne druge zanimljivosti. Sa newsletter liste se možete odjaviti u bilo kojem trenutku; svaki newsletter sadrži link za odjavu.)

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Zašto moram ispuniti tražene podatke?

Uvijek ćemo čuvati vaše osobne podatke na sigurnom. Tražimo vaše podatke u zamjenu za vrijedan resurs kako bismo (a) poboljšali Vaše iskustvo pregledavanja tako da personaliziramo Kulzer stranicu prema vašim potrebama; (b) kako bismo Vam slali informacije za koje mislimo da bi vas mogle zanimati putem mjesečnog newslettera; (c) kako bi vas obavještavali o promotivnim aktivnostima za koje mislimo da bi vam mogle biti korisne.

Više o našoj politici privatnosti možete pročitati ovdje.

Da li je vodič besplatan?

Apsolutno. Želimo s vama podijeliti znanja za koja se nadamo da će vam biti korisna. Naš cilj nije samo opskrbiti vas pouzdanim materijalima za rad, već biti stručan partner za stomatološka pitanja.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nam se obratite.